Videomarketing

Videomarketing

Videomarketing betekent vooral dat je video in je marketing verweeft om zo een stevig visueel brand uit te bouwen en je publiek rechtstreeks aan te spreken. Met videomarketing en consultancy geef je stevig wat vlees aan je merk en toon je de wereld wie je écht bent. Bovendien bestaat er een video voor elke gelegenheid.

Videomarketing maakt je niet enkel gemakkelijker vindbaar in zoekmachines, overal spring je er met de juiste video bovenuit:
✓ online advertenties
✓ mobiel, tablet & desktop
✓ native socialmediavideo
✓ videokanalen zoals YouTube & Vimeo 
✓ je website
✓ televisie 

Videomarketing: consultancy en marketing

Je videomarketing hoef je niet op je eentje uit te bouwen, je kan rekenen op de consultancy en expertise in marketing van MOTCHA. Wij ondersteunen je namelijk van A tot Z, welke video je ook nodig hebt. Bovendien krijg je altijd videomarketing op maat voor je huidige marketingdoelstellingen zodat je altijd zeker bent dat het traject helemaal bij je past.

Samen zorgen we ervoor dat je:
✓ video’s krijgt die binnen je budget passen
✓ precies weet wat je zelf kan doen en waar onze expertise past
✓ je video’s langdurig inzet
✓ het meeste haalt uit elke video die je krijgt 

Social media video

Social media video

Social media spelen volgens hun eigen regels. Om zeker te zijn dat je alle sociale kanalen optimaal inzet, gebruiken we een combinatie van native video en geoptimaliseerde filmpjes voor elk kanaal. Zo schiet je publiek gegarandeerd in actie. 

Ontdek >
Strategie
Video-advertenties

Video-advertenties

Video-advertenties stoppen klanten tijdens het scrollen en grijpen meteen de aandacht. Online adverteren kan zo een groot verschil uitmaken voor je product of dienst. In tegenstelling tot een reclamevideo die je overal kan gebruiken, zijn video-advertenties heel direct en spreken ze specifieke klanten aan. Ideaal voor een zeer gerichte aanpak

Ontdek >

Contact

Klaar om je marketing een niveau hoger te tillen met videomarketing? Wil je meteen genieten van de voordelen van videomarketingconsultancy? Plan een babbel met een van onze experts en ontdek wat je nodig hebt.

Tot snel!