MOTCHA Receptvideo

Receptvideo laten maken

Authentieke & unieke bedrijfsvideo

Receptvideo's stijgen al jaren aan populariteit. Je gebruikt ze gemakkelijk om je diensten of producten aan te prijzen, maar ze vormen ook de perfecte setting voor een authentiek interview. Zo trek je je publiek de wereld van je brand in en bouw je een oprechte band op. Ontdek hier hoe zo'n kookvideo werkt en hoe ze je helpen te onderscheiden van concurrenten.

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wanneer is een receptvideo nuttig?

Zoals de naam al verduidelijkt, maak je in een receptvideo of kookvideo live een gerecht klaar. Maar ze zijn veel meer dan dat. Met een receptvideo creëer je een ontspannen en authentieke omgeving om je onderwerp in de verf te zetten. Enkele voorbeelden van wanneer een receptvideo perfect is:

  • Om producten zoals kookgerei, kledij, design, food of meer te highlighten
  • Om om spontane sfeer te scheppen voor je gast en die in alle rust te interviewen
  • Om je bedrijfscultuur een niveau hoger te tillen door met je team aan het koken te slaan

Een receptvideo als bedrijfsfilm?

Koken en bakken voor de camera bleken de laatste jaren een enorm groot succes. De video’s zijn immens populair en vormen dus een sterk onderdeel van je contentmarketing.

Bovendien zijn kookvideo's bijzonder veelzijdig: teambuilding, een interessant interview met de CEO tijdens het kokkerellen … Ongetwijfeld boeiende content, die je zelfs als podcast of vodcast kan delen.

 

Krijg advies

    MOTCHA Receptvideo

    Welke andere video’s kan je laten maken?

    Klaar om je contentmarketing ene stevige boost te geven? Niet enkel receptvideo’s helpen je daarbij, je kiest ook gemakkelijk uit een waaier aan andere videoformats