Event services

Event services: fotografie & video

Organiseer je binnenkort een online of offline event? Dan geniet je lang na met de juiste event services. Je bereikt niet enkel op het moment zelf je publiek, ook lang na je event pluk je de vruchten van je efforts.

✓ talks vastleggen om te herbekijken
✓ je publiek inspireren
✓ sfeerbeelden van achter de schermen
✓ sfeerbeelden van het event zelf
✓ dynamische socialmediainteractie 

Event services online en offline

Elk event kan visuele services zoals die van MOTCHA gebruiken. Wist je dat je van elk event ook op lange termijn kan genieten? Door eventfotografie en -videografie kan je steeds opnieuw andere momenten, sprekers, thema’s en topics uitlichten, afhankelijk van wat er in je kalender past of wat je publiek vraagt.

Of je je event nu online of offline organiseerde, je zal steeds:
✓ je publiek inspireren en opleiden
✓ de expertise van je merk tentoonspreiden
✓ professionals en klanten met elkaar in contact brengen
✓ rechtstreekse conversaties voeren met je publiek 

aftermovie

Aftermovie

Je aftermovie toont de sfeer van je evenement zoals niets anders dat kan. Het draait er bij je aftermovie namelijk niet om een feitelijke weergave van je event te geven, wel om je publiek eraan te herinneren hoeveel ze eraan hadden en leads warm te maken voor de volgende editie. Sfeerbeelden, lachende gezichten, interessante vragenrondes… ze tonen elke kijker waarom ze volgend jaar terugkeren

Ontdek >
Event live stream
Event content-en registratie

Event content-en registratie

Door je event op video vast te leggen, bereik je een waaier aan verschillende doelen. Wil je elke spreker achteraf apart kunnen tonen? Of neem je liever ter plaatse testimonials op? Wil je je online event professioneel opnemen en later opnieuw aanbieden? Wat je ook zoekt, in eventvideo vind je het. 

Event fotografie
Social wall

Social wall

Met een social wall speel je meteen in op de vragen, verzoeken, opmerkingen en andere posts van je publiek. Met rechtstreekse en dynamisch publieksinteractie ben je zo nog meer gericht op de conversatie en betrek je je kijkers en aanwezigen op een heel nieuw niveau. 

Ontdek >

Events organiseren tijdens corona

De kans is groot dat COVID-19 flink wat roet in het eten gooide bij je events. Daarom helpen we je ‘hybride’ events te organiseren die helemaal corona-proof zijn:
✓ aangepaste streamingdiensten
✓ via socialmediakanalen, YouTube, Vimeo of een aangepaste pagina
✓ beperkt live-publiek
✓ gratis én betalende events
✓ interactieve events zoals webinars met polls, chats, Q&A’s...

Bovendien ondersteunt MOTCHA je ook met virtuele beurzen die net werken zoals echte beurzen:
✓ standhouders krijgen een eigen stand in de vorm van een virtuele ruimte
✓ elke stand krijgt branded aankleding
✓ je publiek bezoekt gemakkelijk elke stand

Corona houdt je event niet tegen! 

Contact

Klaar om je offline of online event met onze services nog veelzijdiger in te zetten? Wil je video op een andere manier inzetten in je marketing? Plan een babbel en zet je klaar met een goeie kop koffie voor je gratis intake.

Tot snel!