videoformats

Videoformats voor je brand

Dat videomarketing wonderen doet voor je corporate branding, weet je waarschijnlijk al. Maar welke soort video kies je? Hoe kies je het juiste type voor je merk en doeleinden? Daar helpt MOTCHA je bij. Elke soort video heeft een eigen doel en zet je op een specifieke manier in.

Het soort video dat je kiest maakt namelijk op veel vlakken verschil:
✓ realistisch of glamoureus
✓ met een werknemer of klant in de spotlight
✓ voor je website of social media
✓ voor je publiek of intern gebruik

De verschillende soorten video

Om het juiste videotype te kiezen, moet je natuurlijk goed weten welke soorten er bestaan. Bij MOTCHA krijg je professionele hulp voor elke mogelijke soort video. We helpen je de juiste vorm te kiezen, begeleiden je bij de uitvoering en bezorgen je de perfecte video voor jouw brand.

Omdat we samen de juiste keuze maken, kan je rekenen op:
✓ eerlijke video’s die bij je stijl passen
✓ authentieke connectie met je publiek
✓ de perfecte geleider voor je boodschap 

Documentaire

Documentaire

Met een documentaire toon je je wereld zoals die is. Je gebruikt documentaires om je bedrijf binnenin weer te geven, te tonen hoe een dag in een functie verloopt of hoe mensen echt zijn. De authentieke sfeer en oprechte toon van documentaires scheppen vertrouwen en werpen een licht op de de ziel van je bedrijf. 

Ontdek >
Interview
Podcast

Podcast

Podcasts blijven stijgen in populariteit. Ze zijn praktisch, je publiek kan er op elk moment naar luisteren en ze dragen waardevolle kennis bij voor wie ernaar op zoek is. Bovendien bouw je een trouw en terugkerend publiek op. Transcripties laten je zelfs inzetten op zoekmachineoptimalisatie. 

Ontdek >
Projectvideo
Receptvideo

Receptvideo

Zoals de naam al zegt, toon je in een receptvideo hoe je een gerecht klaarmaakt. Alles wat je kan gebruiken in de keuken breng je zo naar de voorgrond, je demonstreert wat je kan en je maakt je kijkers warm om er zelf in te vliegen. Bovendien geef je hen zo concrete begeleiding en een filmpje waar ze telkens opnieuw naar terugkeren. 

Sportvideo
Talking Head video

Talking head video

Met een talking head video zoom je in op een op enkele persoon die in de camera spreekt. Zo concentreer je alle aandacht op de inhoud en de expert aan het woord. Je spreekt elke kijker persoonlijk aan over elk mogelijk onderwerp. 

Ontdek >
Videocast
Vlogs

Vlogs

In vlogs spelen audio en video dezelfde rol: verteller. Je gebruikt ze, net als blogs, om uitgebreide informatie te geven en grondige uiteenzettingen te doen. Vaak bespreek je een specifiek onderwerp waarvan je je publiek op de hoogte wil brengen. 

Ontdek >

Contact

Krijg je graag raad over welke soorten video het best bij je passen? Weet je nog niet zeker hoe je videomarketing wil inzetten? Krijg dan vrijblijvend advies tijdens een persoonlijke babbel met een van onze experts.

Tot snel!