High-end video

High-end video

Beeldschermen en audio-apparaten verbeteren met de dag. Het is belangrijk dat we daar op inspelen als we ons publiek de best mogelijke ervaring willen geven. Met MOTCHA als partner kom je makkelijk tegemoet aan die hoge kwaliteitsverwachtingen. Hieronder lichten we de mogelijkheden haarscherp toe. 

Wat is een high-end video precies?

High-end video neem je op met een professionele high-end camera. Zo’n camera is uitermate geschikt voor de opnames van bedrijfsfilms, reclamevideo’s, videoclips… Kortom: alles dat je wilt vertonen op schermen met een hoge schermresolutie. 

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Zo’n high end camera staat toe om vloeiende, haarscherpe beelden op te nemen vanuit meerdere standpunten met duidelijke audio als belangrijke bonus. Deze beelden zijn ideaal voor een reclamespot op televisie of zelfs in bioscoopzalen. Bezorg je kijkers de ultieme kijkervaring ongeacht het toestel dat ze gebruiken.   

Portfolio

Hoe werkt het?

Bij MOTCHA krijg je maatwerk. Samen bekijken wat je nodig hebt om je boodschap het best over te brengen en hoe we dat waarmaken. Zodra we op dezelfde lijn zitten, gaan we aan de slag. 

De basis

Om zeker te zijn dat we elkaar begrijpen, leggen we eerst samen een plan op tafel. Daarin beantwoorden we: 
✓ welk doel je wil bereiken
✓ wat de boodschap is 
wie je wil aanspreken

De opbouw

Aan de hand van ons plan, gaan we aan de slag. Je bent van A tot Z bij dit proces betrokken, zo weten we zeker dat je altijd krijgt wat je nodig hebt.
✓ We denken een concept uit en vertalen dat naar een scenario,
✓ we briefen een crew bestaand uit een regisseur en een high-end camera- en geluidsman,
✓ ze filmen je high-end video exact zoals we dat uitstippelden en
✓ we monteren alles tot een kunstwerkje waar je trots op bent. 

Het resultaat

Het resultaat is een high-end commercial, bedrijfsvideo, tv-programma of andere soort video perfect voor elk high-definition-scherm.  

Bovendien voeg je ook gemakkelijk extra’s toe: 
✓ Voice-over
✓ Ondertiteling
✓ Animatie 

Welke andere video’s heeft mijn onderneming nodig?

Dankzij onze lange ervaring en uitgebreide expertise, reken je bij MOTCHA op alle film- en cameratechnieken die je durft te dromen voor je video. Kies de technieken die het best bij je passen, en wij doen de rest. 

✓ 360° video
✓ Animatievideo
✓ 2D
✓ 3D
✓ Drone video
✓ GIF
✓ Logo animatie
✓ Hyperlapse
Multicam
✓ Smartphonevideo
✓ Timelapse

Contact

Klaar om je videomarketing naar een hoger niveau te tillen? Nog verre dromen of al concrete plannen? Plan een babbel met een van onze experts en ontdek wat je nodig hebt.