Animatievideo laten maken

Wil je meteen de aandacht grijpen van je (potentiële) klanten? Wil je opvallen tussen de anderen en duidelijke of complexe informatie overbrengen? Dan is een animatievideo wat je nodig hebt! 

Waarom MOTCHA? Boek een afspraak

Wat is een animatievideo?

Een animatievideo is een digitale 2D-video waarin afbeeldingen, icoontjes of andere elementen digitaal in beweging gezet worden. Animatievideo’s zijn daarom erg geschikt om complexere informatie te verduidelijken of moeilijk verfilmbare processen voor te stellen. Mensen onthouden beelden veel beter dan geschreven tekst, dus animatie is ideaal om die moeilijke informatie over te brengen. 

Je maakt ook makkelijk meerdere taalversies. Met voice overs in verschillende talen leggen we gewoon een andere audiotape onder de video en voila, je video is beschikbaar in meerdere talen. 

Je kan er ook voor kiezen je video te ondertitelen. Ook zo wissel je eenvoudig de taal en is de animatiefilm voor iedereen toegankelijk. Het bespaart je de kosten van een heel nieuwe video én je kijkers zijn geflatteerd dat je ook in hun taal communiceert. 

MOTCHA animatievideo
MOTCHA animatievideo

Wat is het eindresultaat bij een animatievideo?

Een animatievideo kan verschillende kanten opgaan omdat je uit verschillende stijlen kan kiezen, maar animatievideo’s hebben altijd enkele specifieke kenmerken. 

Dit kan je verwachten 

  • Een korte en krachtige video 
  • Duidelijke, begrijpbare content 
  • Aangepast aan je huisstijl 

Welke andere video’s kan je laten maken?

Zoek je een andere manier om je onderwerp uit te leggen? Misschien is dit wat je zoekt: