Blackboxstudio

Blackboxstudio huren?

Op zoek naar een opnameruimte die ideaal is om een persoon of voorwerp uit te lichten? Een blackboxstudio creëert een duistere achtergrond waardoor je hoofdfiguur in de spotlight komt te staan.

Waarom MOTCHA? Krijg advies
 

Wat is een blackboxstudio?

Een blackboxstudio is een donkere opnamestudio. De wanden, de vloer en het plafond zijn volledig verduisterd zonder kenmerkende eigenschappen. Hierdoor verkrijg je een neutrale, zwarte achtergrond waardoor de aandacht automatisch naar het onderwerp van de video gaat. 

Bekijk onze productvideo voor Wolvenberg en ontdek het unieke effect van een blackboxstudio. 

MOTCHA Black box studio

Waarom een blackboxstudio huren?

Een donkere backdrop voor je video is als een schone lei die je zelf beschildert met je merkverhaal. Een blackboxstudio is ook uitermate geschikt voor opnames waarbij je de aandacht wilt vestigen op een specifiek onderwerp. Denk maar aan instructievideo’s of een video om een product of dienst tentoon te stellen. 

Een leeg canvas om zelf in te kleden

Een blackboxstudio is net als een leeg canvas. Je bent niet gebonden aan de look en feel van de studio. Met ons uitgebreid assortiment aan meubelen en decorstukken krijg je de kans om de setting zelf in te kleden en zo een video te maken die volledig bij de stijl van je merk past. En wat we niet onmiddellijk beschikbaar hebben, huren we met veel plezier in! 

Je product of dienst in de spotlight

Richt je graag alle aandacht op een nieuwe productlijn of dienst? Of wil je een explainer video maken waarbij je de focus van de kijker wilt vasthouden? De donkere omgeving zorgt er op natuurlijke wijze voor dat je voorwerp of personage in het middelpunt van de belangstelling blijft staan. 

Krijg advies
 

Andere nuttige studio’s

Heb je nog andere videoprojecten lopen waarvoor je graag een professionele studio inschakelt? Ontdek welke opnameruimtes we nog ter beschikking hebben om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.