360°-video

Op zoek naar een originele video die je merkbeleving vergroot als geen ander? Een 360°-video biedt een unieke interactieve ervaring waarmee je vlot klanten en nieuw talent binnentrekt. 

Waarom MOTCHA Krijg advies

Wat is een 360°-video?

Om een 360°-video te creëren, filmen we een beeld in alle richtingen tegelijkertijd. Zo dompel je kijkers onder in een virtuele wereld die ze zelf vrij ontdekken. Je publiek waant zich op de werkvloer van je bedrijf, middenin een productvoorstelling, of op een beurs of evenement.  

Benieuwd naar wat voor leuke beelden je kan vertonen met een 360°-camera? Laat je inspireren door ons filmpje voor Redbull. 

MOTCHA - 360 video

Waarom een 360°-video laten maken?

Bezorg je doelgroep een unieke virtuele belevenis. Met een 360°-video stel je hen in staat om in alle richtingen rond te kijken. Zo vergroot je de betrokkenheid van je klanten en wek je de interesse van potentiële werknemers. Een 360°-video is bovendien een ideaal contentformaat om je publiek te bereiken op mobiele kanalen. 

MOTCHA 360 video

Trek talent aan & overtuig je klanten

Een 360°-video brengt je aanbod tot leven en doet je bedrijf menselijker overkomen. Je publiek voelt zich daardoor meer betrokken en klanten zullen meer geneigd zijn om een actie te ondernemen! Je kan een 360°-video ook perfect inzetten om nieuw talent te rekruteren. Laat de kijker kennismaken met je bedrijf door ze een voorproefje te geven van de sfeer op de werkvloer.  

MOTCHA 360 video

Een uitstekende mobiele ervaring

Wist je dat 360°-video’s ideaal zijn om je publiek te bereiken op smartphones en tablets? Om zowel je doelgroep als Google te charmeren, is het immers belangrijk om een naadloze merkervaring te bezorgen op verschillende kanalen. Een uitstekende mobiele ervaring wordt steeds belangrijker en met een 360°-video speel je daar naadloos op in. 

360 video

De juiste video voor jouw toepassing

Dit type video kent een wow-factor toe aan je boodschap door je bezoeker de vrijheid te geven om zelf te verkennen. Dit is in het bijzonder interessant voor bepaalde toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een product of dienst zoals mode of toerisme, waarbij een virtuele “try out” doorslaggevend is om jouw klanten te inspireren en over de streep te trekken.  

Andere nuttige film- en cameratechnieken

Wil je graag meer weten over andere film- en cameratechnieken die je kunt gebruiken om je merk of bedrijf extra in de spotlight te zetten? Lees verder en neem een duik in de filmwereld en haar unieke oplossingen om jouw merkbeleving naar een hoger niveau te tillen.  

Gaat er een nieuwe wereld voor je open en had je graag wat extra begeleiding? Onze experten helpen je met veel plezier verder. Neem contact op voor een glasheldere uitleg en vrijblijvend advies.