Loft filmset huren

Veelzijdige filmset huren in de Loft

Op zoek naar een stijlvolle setting om de juiste sfeer te scheppen voor je projectvideo? Onze Loft-filmset, een echte woonst met een modern en minimalistisch design, sluit perfect aan bij je noden. 

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is de Loft-filmset?

De Loft-filmset is een veelzijdige on-site studio met verschillende modulaire ruimtes, afhankelijk van welke setting het meest geschikt is voor je video. Heb je een volledig uitgeruste keuken nodig of wil je een video shooten op een gezellig dakterras? Huur onze Loft-filmset en zorg voor prachtige video’s die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen van je kijkers. 

Neem je graag een kijkje? Kijk dan zeker NJAM tv en geniet mee vanuit onze loft-keuken in “De Garde Van Gert” 

MOTCHA Receptvideo

Waarom de Loft-filmset huren?

In Aartselaar nabij Antwerpen kan je terecht op onze Loft-filmset. De persoonlijke omgeving is de ideale backdrop om interviews, receptvideo’s of talking head video’s op te nemen. 

MOTCHA Loft

Het belang van de juiste sfeer voor de juiste video

Het is essentieel dat het hele plaatje past. Besteed daarom genoeg aandacht aan de aankleding van je video. Een receptvideo speelt zich af in een keuken. Ook een interview of een talking head video, waarbij voornamelijk iemand zijn hoofd in beeld is tijdens een uitleg, vergen vaak een persoonlijke setting. Hiervoor gebruik je best een filmset die een huiselijke omgeving oproept.

MOTCHA Loft

Een unieke filmset in Aartselaar

Ontdek onze unieke Loft-filmset in Aartselaar. We hebben deze studio uitgerust met alle huiselijke ruimtes die je maar nodig kan hebben. Zo voorzie je elke video van een passende omgeving en schep je de juiste sfeer.

Andere nuttige studio’s

Heb je nog andere videoprojecten lopen waarvoor je graag een professionele studio inschakelt? Ontdek welke andere opnameruimtes we nog ter beschikking hebben om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.