Livestreamstudio

Livestreamstudio huren?

Op zoek naar een livestreamstudio om je bedrijfsvideo op te nemen? Zowel onze studio LED als onze studio COSY is geschikt voor een livestream, afhankelijk van waar je exact naar op zoek bent.

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een livestreamstudio?

Een livestream is een opname die je tijdens het filmen ook al meteen uitzendt zodat je kijkers live kunnen volgen. We kunnen eender welke studio omvormen tot een livestreamstudio om jouw video op een professionele manier op te nemen en rechtstreeks te broadcasten. 

Bekijk ons portfolio

Waarom een studio huren voor je livestream?

Als video enorm veel populariteit geniet, bereikt een livestream net nog dat tikkeltje meer. Door een studio te huren, zorg je voor een opname die perfect afgewerkt is en je bedrijf in een gunstig daglicht werpt. Je publiek voelt zich meer betrokken met je merk en zal meer geneigd zijn om over te gaan tot actie. 

MOTCHA Livestream studio

Maak een professionele indruk

Zorg ervoor dat je videoproject een schot in de roos is met de juiste opnamestudio. Voor een livestream is het eens zo belangrijk om professioneel te werk te gaan gezien je video al meteen live gaat en er dus minder ruimte is voor aanpassingen. 

MOTCHA Livestream studio

Raak je publiek en behaal conversies

Bezorg je doelgroep een live belevenis van je merk en spoor meer interactie aan. Door een bepaalde opname live te streamen, zoals een webinar, een Q&A of een instructievideo, win je het vertrouwen van je publiek en gaan ze zich meer betrokken voelen. 

Een livestreamoplossing op meerdere locaties

Is de enscenering belangrijk voor je livestream? Onze twee unieke opnameruimtes zijn voorzien van een regie zodat je je audio en visuele content in uitzonderlijke kwaliteit kan streamen, live of in vooropname. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een mobiele livestreamoplossing. 

On-site studio’s

Wil je een video-opname maken van een debat of een rondetafelgesprek? Onze studio LED beschikt over een groot LED-scherm. Daar kan je infographics of andere visuele elementen op weergeven om zo je video te ondersteunen. Heb je eerder nood aan een intieme setting voor je livestreamvideo? Dan is onze studio COSY met een op maat gemaakt decor de perfecte oplossing.  

Een mobiele livestreamoplossing

Is het niet praktisch om je te begeven naar één van onze studios? Geen probleem! We komen graag tot bij jou met een professionele crew en al het nodige materiaal om ervoor te zorgen dat je livestream een glunderend succes wordt. 

Benieuwd naar wat voor opties er bestaan om je content virtueel te streamen en je publiek een geweldige interactieve belevenis te bezorgen? Laat je inspireren door het Webble-up streamingplatform, ontworpen door onze collega’s van DB Video.

Krijg advies

Andere nuttige studio’s

Heb je nog andere videoprojecten lopen waarvoor je graag een professionele studio inschakelt? Ontdek welke opnameruimtes we nog ter beschikking hebben om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.