Projectvideo

Projectvideo laten maken?

Op zoek naar een projectvideo? Met dit contentformaat doe je naadloos een project uit de doeken. Het is een eenvoudige manier om je klanten aan te spreken en te doen converteren. 

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een projectvideo?

Een projectvideo gebruik je om een interessant bedrijfsproject in de schijnwerpers te zetten. Het is een unieke manier om uit te pakken met je project, je kennis en expertise en interesse aan te wakkeren voor je onderneming. Zo kan je bijvoorbeeld de opbouw van een huis weergeven of een productontwikkelingsproces verfilmen van idee tot afgewerkt product. 

MOTCHA Projectvideo Publispot Louise-Marie

Waarom een projectvideo laten maken?

Een projectvideo is de beste oplossing om een ingewikkeld proces op een toegankelijke manier toe te lichten. Een straffe video brengt meer impact teweeg dan tekst en bevordert vertrouwen. Bovendien krijg je de kans om je bedrijf in een gunstig daglicht stellen en al proactief vragen van je doelgroep beantwoorden. 

Leg een complex proces uit in een wip en een flik

Een video is het uitgelezen contenttype om een project op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier aan de dag te leggen. Met bewegend beeld zet je ingewikkelde materie om in een beknopt en begrijpbaar verhaal dat veel makkelijker verteerbaar is dan tekst. Bovendien kan je de twijfels van je doelgroep wegnemen door proactief een antwoord te geven op hun vragen. 

Wek interesse met een video die blijft hangen

Het is geen geheim dat video voor een grote impact zorgt. Onze aandachtsspanne wordt alsmaar kleiner en daarom is het van enorm belang om de kijker onmiddellijk binnen te zuigen. Video is daar uitermate geschikt voor gezien je met dit medium een boeiend verhaal kunt vertellen dat de aandacht grijpt en de kijker inspireert. 

Schep een gunstig beeld van je bedrijf

Je bepaalt zelf de toon en de stijl van je projectvideo. Het is immers niet enkel de inhoud die telt maar ook de sfeer die je schept en de manier waarop je bedrijf zich voordoet. Met een aantrekkelijke projectvideo creëer je de juiste verwachtingen en komt je bedrijf professioneel en geloofwaardig over. 

Andere nuttige bedrijfsvideo’s

Wist je dat er een heleboel nuttige bedrijfsvideo’s bestaan voor tal van toepassingen? Denk maar aan video’s omtrent veiligheid op de werkvloer, video’s om nieuw talent aan te trekken of video’s om je medewerkers op te leiden, ... Ontdek hier welke andere video’s nog interessant kunnen zijn om in te schakelen in jouw onderneming.