Sportvideo

Geef sport dynamisch weer met een video

Wil jij je online publiek ook laten proeven van de spanning en adrenaline van jouw sportwedstrijd? Heb je een sportclub en wil je jonge sporters motiveren, inspireren en opleiden? Wil je je team voorstellen aan het grote publiek of wil je een wedstrijd vereeuwigen op het scherm? Dan zijn sportvideo’s wat jij nodig hebt. 

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een sportvideo?

In een sportvideo laat jij zien hoe het er aan toe gaat tijdens het sporten. Van trainingen tot wedstrijden en van tegenslagen tot overwinningen, het kan allemaal. Aan de hand van spectaculaire beelden, interviews, behind-the-scenes sneak peaks of tips & tricks creëer je een unieke kijk in je team. 

Met een sportvideo op sociale media bereik je die grotere achterban waardoor je meteen werkt aan je naamsbekendheid. Het geeft dus een extra boost aan je team en houdt supporters warm door soms exclusieve beelden te delen. 

MOTCHA sportvideo
MOTCHA sportvideo

Hoe ziet een sportvideo er dan uit?

Sportvideo’s kunnen heel uiteenlopend zijn. Je kan ervoor kiezen om live te gaan, maar je kan ook kiezen voor een aftermovie of reportagestijl. En zelfs op TikTok kan je leuke achter-de-schermen-beelden delen. 

Wat je wel steeds kan verwachten in elke soort sportvideo: 

  • spectaculaire beelden 
  • emotie, van spanning tot ontlading en van doorzettingsvermogen tot intens geluk 
  • een plaats om je partners een plaats te geven in je communicatie 

Welke andere video’s kan je laten maken?

Wil je liever een multicam live-uitzending of een andere video om je sport of team te promoten? Of misschien wil je met een documentaire een breder verhaal brengen? Ontdek dan de andere videoformats