Timelapse & hyperlapse video

Timelapsevideo’s laten maken?

Op zoek naar een video die je bedrijfsgroei of het verloop van een project op een unieke manier vastlegt? Neem de kijker mee op een reis doorheen de tijd met een timelapsevideo

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een timelapsevideo?

Een timelapsevideo geeft een gebeurtenis versneld weer door een reeks foto’s te maken aan bepaalde intervals. De camera bevindt zich op een vast punt en filmt een specifiek beeld doorheen de tijd, zoals een plant die groeit en ontbloesemt.

We maakten onze studio klaar voor webinar. Neem een duikje achter de schermen met onze timelapsevideo !

Timelapse video

Wat is een hyperlapsevideo?

Een hyperlapsevideo lijkt op een timelapsevideo. Ook hier neemt een camera foto’s in vaste frequentie die vervolgens worden omgezet in video. Het verschil is dat bij een hyperlapsevideo de camera niet op een vast punt staan. De cameraman verplaatst ze een klein stukje na elk interval.  

Bekijk ons portfolio

Waarom een hyperlapse of timelapse laten maken?

Laat zien wat je bedrijf in zijn mars heeft door een proces of ontwikkeling letterlijk in beeld te brengen. Een timelapse filmen vereist relatief weinig middelen in ruil voor een behoorlijk impact. Met dit soort video geef je op een leuke manier inzicht in je processen en overtuig je je klanten van je kennis en vakmanschap. 

MOTCHA Hyperlapse timelapse

Met weinig moeite een groot impact maken

Het prachtige aan een timelapsevideo is dat je met weinig middelen een grote invloed kan uitoefenen. Bekoor je doelgroep door inzicht te geven in je kunnen en expertise. Je kijkers hoeven ook geen grote mentale inspanning te leveren om het filmpje te volgen en te appreciëren. 

MOTCHA Timelapse & Hyperlapse

Een slim videoformaat om vooruitgang te tonen

Wil je graag uitpakken met een vooraanstaand project dat je bedrijf succesvol heeft volbracht? Een timelapse is het ideale contentformaat om het verloop van een traject voor te stellen en dient zo als slim visitekaartje voor je merk.

Andere nuttige film- en cameratechnieken

Wil je graag meer weten over andere film- en cameratechnieken die je kunt gebruiken om je merk of bedrijf in de spotlight te zetten? Lees verder en neem een duik in de filmwereld en haar unieke oplossingen om jouw merkbeleving naar een hoger niveau te tillen. 

Gaat er een nieuwe wereld voor je open en had je graag wat extra begeleiding? Onze experten helpen je met veel plezier verder. Neem contact op voor een glasheldere uitleg en vrijblijvend advies