Aftermovie laten maken

Met een aftermovie blaas je elk evenement een nieuw leven in. Je stelt het succes van je event tentoon en herinnert je bezoekers opnieuw aan de spetterende tijd die ze hadden. Met je aftermovie maak je iedereen warm voor de volgende editie én geniet je telkens opnieuw van je investering in elk event. 

Waarom MOTCHA? Boek een afspraak

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een sfeerverslag van je event. Het benadrukt de hoogtepunten en de kijkers worden meegezogen in de energie van je event. 

Je post je aftermovie het best zo snel mogelijk na je event. Je bezoekers kunnen zo heerlijk nagenieten van hun tijd. Doordat je het gevoel nog eens benadrukt, blijft de herinnering nog lang nazinderen en associeert de kijker je event met iets wat ze niet willen missen. 

Met een aftermovie bereik je niet alleen de bezoekers van je evenement, maar kan je een veel groter publiek aanspreken. Je laat zien wat zij die er niet bij waren allemaal gemist hebben en overtuigt hen om er wel bij te zijn op de volgende editie. 

Je gebruikt je aftermovie niet alleen als recap van je evenement, maar ook als promotie voor de volgende editie. Wanneer die editie dichterbij komt, kan je de aftermovie herwerken tot een teasende promovideo enkele weken voordien. 

MOTCHA Aftermovie
MOTCHA Aftermovie

Waarom een aftermovie laten maken?

Evenementen organiseren is een vak apart, er zijn zoveel verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Eén van de onderdelen die altijd op je to-do-lijstje moet staan, is het (laten) maken van een aftermovie. 

Als je het goed aanpakt, wordt je event een marketingmiddel waar je ook na afloop de vruchten nog van plukt. In onze blog lees je waarom een aftermovie zo goed werkt.  

MOTCHA Aftermovie

Wat is het eindresultaat?

Je krijgt een sfeervol, inspirerend overzicht van je evenement. Het is geen informatieve video, maar een video waarmee je gevoelens wil losmaken bij de kijker. 

Dit kan je verwachten: 

  • nadruk op de sfeer 
  • de belangrijkste highlights 
  • sterke opbouw naar climax 
  • aangepast aan de huisstijl van je event 

Welke andere video’s kan je laten maken?

Je kan video op talloze manieren integreren op je event, andere mogelijkheden zijn