Employee training video

Goed opgeleid en gemotiveerd personeel is goud waard. Daarom wil je er ook voor zorgen dat ze de kans krijgen nieuwe vaardigheden te leren, zich verder te ontplooien en specialisten te worden in hun vak. Spaar tijd, geld en moeite uit door niet telkens een trainer of personeelslid dezelfde les opnieuw te laten geven, maar een kwalitatieve employee training video uit de kast te halen. 

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een employee training video precies

In een employee training video krijgt een nieuw teamlid een opleiding of een stuk van een opleiding via video. Vaak tonen training video’s een lesgever die praktische uitleg geeft of rollenspellen tussen klant en medewerker. 

In employee training video’s laat je je meest ervaren medewerkers aan het woord om hun ervaring te delen, zonder hen af te leiden van hun gewoonlijke takenpakket. Je ster-trainers sparen veel tijd en dus geld uit met dergelijke efficiënte video’s terwijl je steeds dezelfde hoogkwalitatieve training garandeert. 

Bovendien krijgen je nieuwe medewerkers zo ook aangename en boeiende lessen. De vernieuwende manier van training is duidelijker dan puur theoretische ondersteuning, maakt informatie gemakkelijker te verwerken én is gemakkelijk opnieuw te bekijken. Nieuw talent krijgt zo alles sneller onder de knie. 

MOTCHA employee training video
MOTCHA employee branding video

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Op het einde van ons traject samen krijg je een afgewerkte employee training video die helemaal bij je past: 

  • duidelijke en heldere uitleg die je steeds kan hergebruiken 
  • branded video exclusief voor jouw onderneming 
  • efficiënte manier van lesgeven met oneindige mogelijkheid tot herhaling en bijscholing 
  • goedkopere manier van trainen omdat je ster-medewerker of -trainer zijn of haar grondige kennis en vaardigheid eenmalig via video kan overbrengen 

Welke andere video’s kan mijn branding gebruiken?

Toon je bedrijf haar mooiste kant ook met een: