Video laten maken

Voor je bedrijf een video laten maken is een slimme stap, maar het is er eentje die je niet zomaar zet. Welke video heb je nodig? Hoe spreek je je publiek rechtstreeks aan? Wat voor video kan je gebruiken voor jouw bedrijf? Dat ontdek je bij MOTCHA. 

Kies de juiste video

Hier ontdek je welke soorten video er bestaan en bekijk je elke soort gemakkelijk in detail met een eenvoudige klik op de link. Weet je niet zeker welke soort video je wil laten maken? Krijg dan gemakkelijk advies van onze enthousiaste experts. 

Waarom video laten maken?

Waarom video laten maken?

Waarom je een professionele video laat maken, hangt heel erg af van je noden en bedrijfsstrategie. Heb je een interne trainingvideo nodig? Of eerder een brand video die je merk in de verf zet?   

De voordelen van een professionele video: 

  • We verwerken beelden 60.000 keer sneller dan tekst, waardoor je je klanten sneller overtuigt en conversie stimuleert 
  • We  onthouden 95% van video tegenover 10% van tekst, waardoor je klanten je diensten en producten beter leren kennen 
  • Video brengt complexe boodschappen eenvoudig over 
  • Je kan je professionele video’s op elk kanaal nog jaren gebruiken 

Plan een vrijblijvend gesprek en ontdek wat video voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Boek een afspraak

MOTCHA

Hoeveel kost het om een bedrijfsfilm te laten maken?

Hoeveel het kost om een video te maken, is beetje zoals vragen: “hoeveel kost een huis?”. Wil je een rijhuis, marmer in de badkamer, een uitgeruste keuken? Wil je een korte employer branding video of een hele vlogreeks? De prijs van een video hangt dus heel sterk af van wat je nodig hebt

Daarom krijg je advies op maat om zeker te zijn dat je de juiste soort én hoeveelheid bedrijfsfilms bestelt voor jouw bedrijf. Bovendien bepalen we de prijs van je video met een handige vragenlijst die we bij je vrijblijvend intakegesprek samen invullen. Zo weet je heel snel hoeveel je video laten maken je kost en wat je eraan hebt.  

Tot slot is een een goede voorbereiding het halve werk. Ontdek daarom nu al *hoe je de kosten van je video kan drukken* en we starten meteen sterk. 

Boek een afspraak