Beursvideo

Beursvideo

Beursvideo laten maken

Bouw je aan je beursstand voor die grote beurs binnenkort? Op zoek naar hét pronkstuk waarmee je  je merk kort en krachtig doet opvallen? Dan vind je alles wat je zoekt in de beursvideo. 

Wat is een beursvideo?

Beurzen bewijzen zich steeds opnieuw als een uitgelezen kans om je bedrijf écht in de spotlight te zetten. En hoewel je al veel kan doen met een aangepaste beursstand die je merk helemaal weerspiegelt, spring je er pas écht bovenuit met een beursvideo. 

Je video grijpt meteen de aandacht van voorbijgangers, onderscheidt je van de rest en toont visueel precies waar je bedrijf om draait. 

Bovendien pak je met je beursvideo niet enkel uit tijdens de beurs, je pronkt met je unieke sfeerstuk ook gemakkelijk op je website en social media

MOTCHA - beurs video CEBEO

Hoe ziet het eindresultaat eruit?

Een beursvideo beantwoordt aan hele specifieke eisen. In tegenstelling tot veel andere video’s wil je met een beursvideo niet per se informeren, wel verbazen, inspireren, de aandacht grijpen

Dit kan je verwachten: 

  • nadruk op sfeer 
  • krachtige beelden 
  • triggerende kleuren 
  • geen geluid 
  • weinig of geen tekst, mogelijk activerende keywords  

Bekijk ons portfolio

Welke andere video’s bestaan er?

Niet zeker of een beursvideo wel is wat je zoekt? Bekijk dan nu met welke andere bedrijfsvideo’s je je merk kan onderstrepen.