Social wall

Wil je de bezoekers van je event stimuleren om, in real time, online content te creëren over je event? Zorg dan voor een social wall waar ze hun Tweets, Intagramposts of LinkedIn-bijdrage meteen zien verschijnen. Een extra motivatie voor hen en meer visibiliteit voor jou. Een social wall is dus een echte win-win. 

Waarom MOTCHA? Boek een afspraak

MOTCHA social wall

Wat is een social wall?

Bij de organisatie van je evenement stippel je uit welke visibiliteit je wil. Foto- en videocontent is daarbij een heel belangrijk onderdeel, maar ook die content meteen delen is van groot belang om de buzz rond je event hoog te houden. 

Een social wall is een scherm waar je tijdens je event de online posts van je bezoekers op kan projecteren. Je kan ervoor kiezen om een tv-scherm te gebruiken, maar je kan ook een heuse LED-wall voorzien. 

Als locatie kies je best een plek waar veel bezoekers langskomen, bijvoorbeeld de centrale hal of een brede gang tussen een auditorium en netwerkruimte. 

Je social wall geeft je extra visibiliteit op je event en stimuleert je bezoekers om ook actief online bij te dragen aan het evenement. 

Op onze blog lees je meer over hoe *een social wall* jouw event naar een hoger niveau tilt.  

MOTCHA social wall

Wat is het eindresultaat?

Dit kan je verwachten 

  • visibiliteit aan de hand van consumer created content 
  • een extra communicatietool naar je bezoekers 
  • een professionele setup van de schermen 
  • experts die alle technologie achter je social wall coördineren 

Welke andere video’s kan je laten maken?

Ben je op zoek naar video’s om je event te ondersteunen? Neem eens een kijkje bij