MOTCHA Videoproductie

Videoproductie

Klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen? 

Met professionele video’s zet je in voor je corporate branding, webinars en veel meer. Je gebruikt ze overal. Omdat er bij een videoproductie veel komt kijken, is het belangrijk om op expertise te kunnen rekenen en te werken met kwalitatieve materialen.  

Waarom MOTCHA? Vraag advies

MOTCHA Videoproductie

Je werkt dus het best samen met een videoproductiebedrijf. We maken namelijk het verschil tussen een goede zelfgemaakte video voor snackable content en een professionele videoproductie die je nog jaren kan gebruiken. 

Met een professionele videoproductie: 

  • grijp je meteen de aandacht op elk kanaal 
  • breng je veel meer informatie over 
  • toon je je brand in een geheel nieuw licht
  • spring je boven de concurrentie uit 
MOTCHA Videoproductie

Welk verschil maakt een videoproductiebedrijf?

Een videoproductie bestaat uit een ontelbaar aantal radertjes die perfect in elkaar moeten klikken voor een vloeiende beweging. Hoewel je dus zelf gerust beelden kan maken, weet je misschien niet zeker hoe je die het best monteert. Of misschien kan je wel zelf een andere taal inspreken, maar weet je niet goed hoe je die het best ondertitelt. 

Dankzij een videobedrijf met ervaring en expertise in huis krijg je: 

  • professioneel gemonteerde video’s
  • ondertiteling die de inhoud van je video perfect omvat 
  • voice-over door ervaren experts
  • tips over bruikbare beelden vastleggen 
MOTCHA ondertiteling

Ondertiteling

Ondertitels toevoegen zijn niet alleen sympathiek. Ze verhogen ook het leescomfort. Je kijkt waar je wilt, wanneer je wilt zonder anderen te storen. 

Je begrijpt de info beter, zelfs op drukke plekken. Je kan dezelfde video naar meerdere taalgroepen omzetten. 

Ontdek meer over ondertiteling
videomontage

Montage

Het script was top! De opnames verliepen vlekkeloos. En dan worden losse beelden omgevormd tot een topverhaal. Storytelling, graphics, animatie dat allemaal komt aan bod in de montage

Kleurcorrecties, het opmaken van een soundbed dat aansluit bij je stijl en communicatievorm hoort allemaal tot de job van de monteur. 

Discover more
MOTCHA voice-over

Voice-over

Met voice-over kan je video een extra dimensie geven. Het is een begeleidend woordje uitleg dat past bij de beelden die je aan de kijker toont. Je laat een verteller het verhaal brengen in de taal van je keuze. En waarom niet in meerdere talen?   

Ontdek meer over voice-over
smart editing

Smart Editing

Jij filmt! Wij monteren! Da’s smart editing

Ging jij zelf van start met video? Maakte je zelf al beelden maar valt het bij die montage nét een beetje stil![Einde van tekstterugloop]Dan helpen wij je verder. Smart editing is de dienst die jouw zelf opgenomen beelden omzet tot een wervende social media video. 

In jouw huisstijl, naar jouw wensen. 

Ontdek meer over smart editing