Interviewvideo

Een interviewvideo als onderdeel van je videomarketing? Een slimme zet! Het is een krachtige manier om je boodschap over te brengen, daarom zie je ze ook zo vaak verschijnen in eventvideo’s, bedrijfsvideo’s en reclamespots

Een interview is zelfs zo krachtig dat die probleemloos op zichzelf staat, geen omkadering nodig. Videocasts en podcasts zijn daar het perfecte bewijs van. Maar waarom werken ze zo goed? 

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een interviewvideo precies?

Videointerviews zijn persoonlijk, naturel en vooral écht. De non-verbale communicatie is een extra bron van informatie voor de kijker en voegt tegelijkertijd emotie toe. 

Organiseer je binnenkort een event? Interview enkele bezoekers en laat hen de sfeer overbrengen. Of lever jij uitstekende service en raken je klanten er niet over uitgepraat? Nodig hen dan uit voor een testimonial. Sociale bewijskracht trekt twijfelaars makkelijker over de streep. De mogelijkheden voor interviews in je videomarketing zijn eindeloos. 

Een andere belangrijke invulling voor je interviewvideo is storytelling. Interviews met oprichters over waar het ooit begon, inspireren al jaren mensen om zelf grootse dingen te doen. Ook jouw bedrijf kan inspireren! Mik op die belangrijke gunfactor. Gebruik je fantasie! Of die van ons. Ons creatief team zit barstensvol ideeën.  

MOTCHA Interview
MOTCHA interviewvideo

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Bovenstaande voordelen van interviewvideo’s zet je extra kracht bij door het professioneel in beeld te brengen. Gelukkig staat MOTCHA klaar om je met elke stap naar een professioneel resultaat te begeleiden. 

Het eindresultaat is de ideale blikvanger voor: 

  • je website 
  • je YouTubekanaal 
  • reclamespots, bedrijfsvideo’s of social media.   

Welke andere video’s bestaan er?

Op zoek naar andere soorten video? Misschien passen deze wel bij je videomarketing: