Greenkeystudio

Green screen studio huren?

Op zoek naar een veelzijdige studio om je bedrijfsvideo te verrijken met visuele effecten? Wanneer je een greenkeystudio huurt gaat er een bijzondere wereld open vol nieuwe mogelijkheden.

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een green key of green screen?

In onze green screen studio ben je volledig omgeven door floor-to-ceiling groene wanden. In de postproductiefase, gebruiken videoproductieteams deze green screens om digitale effecten te genereren zoals een geanimeerde achtergrond. Maak gebruik van ongelimiteerde mogelijkheden om je video te verfraaien.

Duik met Belle Perez achter de (groene) schermen van onze greenkeystudio.

Green key studios - belle perez

Waarom een greenkeystudio huren?

Bij MOTCHA kan je een professionele greenkeystudio huren. Zo’n studio laat toe om achteraf visuele effecten en speciale achtergronden toe te voegen. Op die manier hoef je niet te werken met lastige omgevingen en bespaar je vooral op verplaatsingskosten. De veelzijdigheid van green screens maakt dat je extra elementen kan bedenken en in je video kan verwerken. 

MOTCHA Green key studio

Verlaag je verplaatsingskosten

Film een scène in een bepaalde omgeving zonder dat je er fysiek aanwezig moet zijn. Met een green screen studio tover je een bijzonder tafereel tevoorschijn zonder de lastige aspecten waar je cameraploeg soms mee te maken krijgt, zoals een beperkte of lawaaierige ruimte. Verlaag je verplaatsingskosten en voeg zelfs fictieve elementen toe. 

MOTCHA Green key studio

Visuele effecten & animaties om je bedrijfsvideo’s te ondersteunen

Een greenkeystudio beperkt zich niet tot fantastische doeleinden. Ook voor zakelijke video's kan zo’n opnameruimte een grote meerwaarde vormen. Zo kan je de achtergrond digitaal bewerken om een bepaalde animatie of video weer te geven die je bedrijfsopname ondersteunt.

MOTCHA Green key studio

Location, location, location

Je kan steeds terecht op onze professionele studio’s in Aartselaar. Liever een plek dichter bij huis? Geen nood! Ook op andere locaties in de Benelux regelen we zo de ideale studio voor jou. Wist je dat we zelfs een mobiele oplossing bieden? Met veel plezier komen we helemaal tot aan jouw deur, uitgerust met een pop-upgreenscreen en het nodige materiaal voor al je videodoeleinden.  

Andere nuttige studio’s

Heb je nog andere videoprojecten lopen waarvoor je graag een professionele studio inschakelt? Ontdek welke opnameruimtes we nog ter beschikking hebben om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.