Filmtechnieken

Met alle filmtechnieken die er bestaan, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is het belangrijk op experts te vertrouwen die niet enkel flashy video’s maken voor je merk, maar die je ook bijstaan met expertise en advies

Waarom MOTCHA? Boek een afspraak

MOTCHA filmtechnieken

Bij MOTCHA krijg je the whole package:

  • alle filmtechnieken 
  • een video die alles smaakvol combineert 
  • advies van experts over elke techniek 
  • een resultaat dat perfect bij je brand past  
MOTCHA - Film en cameratechnieken

Film- en cameratechnieken smaakvol combineren

Dankzij onze brede expertise staan we je van begin tot eind bij. Je laat ons weten wat je zoekt en hoe je dat wil verwezenlijken. Daarna gooien we al onze kennis op tafel om je te informeren over de opties en te inspireren over het eindresultaat. 

Samen maken we dat je:

  • filmtechnieken kiest die bij je merk passen 
  • technieken kiest die binnen je budget passen 
  • een smaakvolle combinatie van verschillende film- en cameratechnieken krijgt 
  • het meeste haalt uit elke filmtechniek die we toepassen  

 

Motcha animatievideo

Animatievideo

Met een leuke animatie grijp je meteen de aandacht. Je zal namelijk een van de weinige merken zijn die animatie gebruikt als bedrijfsfilm of productvideo. Zo spring je er bovenuit en stel je je benaderbaar op, met een tikje humor erbovenop. Bovendien is animatie ook perfect om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken en heldere grafische ondersteuning te bieden. 

Alles over animatievideo
MOTCHA 360 video

360°-video

Wil je een immersive ervaring waarbij je je kijker het gevoel geeft ter plaatse aanwezig te zijn? Dan is 360°-video perfect. Met een speciale camera nemen we alles tegelijk op, waardoor de kijker tijdens het afspelen van de video zelf door de hele omgeving kan navigeren. Met een dynamisch uitzicht van 360° missen ze niets.  

Alles over 360°-video
Motcha Drone video

Dronevideo

Met een dronevideo pak je het groots aan. Weidse vlaktes, dynamische camerabewegingen: je toont met elke dronevideo hoe hoog je merk mikt.   

Alles over dronevideo
Motcha high-end video

High-end video

Wil je iederéén bereiken? Dan kies je voor tv. Hoewel al je video’s  de beste kwaliteit vragen, vergt tv nog net een beetje meer. Met high-end video kies je voor de best mogelijke beeldkwaliteit en audio zodat je vanuit elk tv-scherm de huiskamer binnenspat.  

Ontdek high-end video’s
logo animatie

Logo-animatie

Is het vooral je logo dat je meteen wil doen opvallen? Dan kies je een logo-animatie die vanaf de eerst klik de aandacht steelt. Zo weet je zeker dat elke bezoeker je brand onthoudt en snel terugkeert, maar ook dat branded video’s er nog meer bovenuit springen met je geanimeerde logo op de juiste plaats. 

Alles over logo-animatie
Motcha multicam video

Multicam video

De naam zegt het al: bij multicam nemen verschillende camera’s vanuit verschillende hoeken hetzelfde op. Daardoor krijg je uiteenlopende perspectieven van dezelfde gebeurtenis en vermenigvuldig je je mogelijkheden exponentieel bij montage.  

Alles over multicam video’s
timelapse

Timelapse & hyperlapse

Waar hyperlapse een snelle overgang in locatie toont, ga je met timelapse voor een snelle overgang in tijd. Wil je in enkele seconden tijd een werkdag weergeven of een bloem zien bloeien? Dan ga je voor timelapse. Zo comprimeer je een schat aan informatie in enkele seconden en breng je je kijker heel wat bij. 

Alles over timelapse & hyperlapse

Cinemagraphs

Cinemagraphs zijn een unieke combinatie van fotografie en animatie. Het zijn stilstaande beelden met slechts een kleine, herhaalde beweging.

Alles over cinemagraphs