videotechnieken

Filmtechnieken

Met alle filmtechnieken die er bestaan, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is het belangrijk op experts te vertrouwen die niet enkel flashy video’s maken voor je merk, maar die je ook bijstaan met expertise en advies. Bij MOTCHA krijg je the whole package:

✓ alle filmtechnieken
✓ een video die alles smaakvol combineert
✓ advies van experts over elke techniek
✓ een resultaat dat perfect bij je brand past 

Film- en cameratechnieken smaakvol combineren

Dankzij onze brede expertise staan we je van begin tot eind bij. Je laat ons weten wat je zoekt en hoe je dat wil verwezenlijken. Daarna gooien we al onze kennis op tafel om je te informeren over de opties en te inspireren over het eindresultaat.

Samen maken we dat je:
✓ filmtechnieken kiest die bij je merk passen
✓ technieken kiest die binnen je budget passen
✓ een smaakvolle combinatie van verschillende film- en cameratechnieken krijgt
✓ het meeste haalt uit elke filmtechniek die we toepassen 

360° video

360°-video

Wil je een immersive ervaring waarbij je je kijker het gevoel geeft ter plaatse aanwezig te zijn? Dan is 360°-video perfect. Met een speciale camera nemen we alles tegelijk op, waardoor de kijker tijdens het afspelen van de video zelf door hele omgeving kan navigeren. Met een dynamisch uitzicht van 360° missen ze niets. 

Animatie video
Drone video

Dronevideo

Met een dronevideo pak je het groots aan. Weidse vlaktes, dynamische camerabewegingen: je toont met elke dronevideo hoe hoog je merk mikt.  

Ontdek >
GIF
High-end video

High-end video

Wil je iederéén bereiken? Dan kies je voor tv. Hoewel al je video’s  de beste kwaliteit vragen, vergt tv nog net een beetje meer. Met high-end video kies je voor de best mogelijke beeldkwaliteit en audio zodat je van elk tv-scherm de huiskamer binnenspat. 

Ontdek >
Hyperlapse
Logo animatie

Logo-animatie

Is het vooral je logo dat je meteen wil doen opvallen? Dan kies je een logo-animatie die vanaf de eerst klik de aandacht steelt. Zo weet je zeker dat elke bezoeker je brand onthoudt en snel terugkeert, maar ook dat branded video’s er nog meer bovenuit springen met je geanimeerde logo op de juiste plaats. 

Multicam
Smartphone video

Smartphonevideo

Wil je inzetten op snackable content in je videomarketing? Dan kan je al heel wat bereiken met smartphonevideo. Ons team kan ter plaatse komen voor een efficiënte en snelle opname, maar we leren je ook gemakkelijk zelf smartphonevideo’s maken. Perfect voor alledaags gebruik. 

Timelapse

Contact

Wil je je publiek tonen waar je merk voor staat op elke mogelijke manier? Boek een persoonlijke online koffieklets om te ontdekken wat het best werkt voor je bedrijf.

Tot snel!