brand video

Brand video

Wil je de wereld tonen dat je merk er staat? Wil je je brand in de verf zetten en met corporate branding tonen welk verschil je maakt? Dat doe je met een professionele brand video op maat.  

Wat is een brand video precies?

In een brand video grijp je de kans om je merk helemaal in de spotlight te zetten. Het is een eerder algemene video met als doel de ziel van je bedrijf bloot te leggen en met corporate branding je klant aan te spreken. Zo’n company profile video zet de integriteit van je brand in de verf. 

Als brand video kan je in principe verschillende soorten film kiezen. In welke vorm je je brand op de voorgrond zet, is afhankelijk van de persoonlijkheid van je onderneming. Het is vooral belangrijk dat je brand de hoofdrol speelt. 

Zo overtuig je mensen in een flits met een socialmediavideo van 10 seconden, toon je de sfeer in je bedrijf met sfeerbeelden van je laatste event, zet je medewerkers op de eerste plaats met interne interviews, belicht je je creativiteit met een animatievideo en nog veel meer. Welk doel je ook voor ogen hebt, MOTCHA helpt je met de perfecte brand video.

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Of je nu koos voor een animatiefilm, socialmediavideo, event video of andere bedrijfsvideo voor je corporate branding, dit kan je dit verwachten:
✓ aangepast aan het kanaal: duur van korte videosnacks voor social media, geluidloos en visueel opvallend voor een beursvideo...
✓ toont de persoonlijkheid van je bedrijf: jong, professioneel, innovatief…
✓ geeft de belangrijkste eigenschappen van je merk weer: efficiënt, gebruiksvriendelijk, voordelig…
✓ toont helder wat je klanten mogen verwachten wanneer ze voor je kiezen 

Portfolio

Hoe werkt het?

Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte manier om je merk weer te geven in je brand video. Corporate branding is namelijk voor iedereen helemaal anders, we gaan dus altijd heel grondig te werk. 

De basis

We zoeken eerst naar:
✓ welk imago je wil weergeven: sociaal, benaderbaar, professioneel, humoristisch...
✓ welk publiek je wil bereiken en waarnaar ze op zoek gaan in een merk
✓ de filmstijl het best bij je past: animatie, interview, sportvideo...
✓ wat voor beelden bij je stijl passen: de serene natuur of bruisende stadsbeelden…
✓ de belangrijkste kernwaarden om weer te geven

De opbouw

Zodra we alles weten, gaan we met ons team van professionals aan de slag.
✓ We koppelen je aan de interne specialist die het best bij je gekozen videostijl past,
✓ schrijven een script en/of voice-over,
✓ schakelen indien nodig een voice-over artiest in om het script in te spreken,
✓ verzamelen bestaande beelden, komen ter plaatse filmen of animeren het script,
✓ vragen feedback van jou en
verwerken alles tot een brand video die écht bij je past.

Het resultaat

Dankzij onze vlotte samenwerking en transparante communicatie kan je er steeds op vertrouwen dat je corporate branding een duurzame video rijker is.

Je gebruikt je op maat gemaakte video nog jaren, en kan die bovendien ook laten aanpassen, bijsnijden of herwerken voor alle mogelijke kanalen. Zo weet je zeker dat je altijd je doel bereikt. 

Welke andere video’s helpen mijn corporate branding?

Niet enkel brand video’s verrichten wonderen voor je corporate branding, ook andere bedrijfsvideo’s tillen je merk naar een hoger niveau. 

Beursvideo
Recruitment video
Employee training video
Veiligheidsvideo
Employer branding video 

Contact

Wil je je merk in de verf zetten? Klaar om je onderneming voor te stellen aan de wereld? Nieuwsgierig naar meer? Plan dan nu je vrijblijvende babbel met een van onze experts om je ideeën te bespreken.

Tot snel!