Brand video

Wil je de wereld tonen dat je merk er staat? Wil je je brand in de verf zetten en met corporate branding tonen welk verschil je maakt? Dat doe je met een professionele brand video op maat.   

Waarom MOTCHA? Krijg advies

Wat is een brand video precies?

In een brand video grijp je de kans om je merk helemaal in de spotlight te zetten. Het is een eerder algemene video met als doel de ziel van je bedrijf bloot te leggen en met corporate branding je klant aan te spreken. Zo’n company profile video zet de integriteit van je brand in de verf. 

Als brand video kan je in principe verschillende soorten film kiezen. In welke vorm je je brand op de voorgrond zet, is afhankelijk van de persoonlijkheid van je onderneming. Het is vooral belangrijk dat je brand de hoofdrol speelt. 

Zo overtuig je mensen in een flits met een socialmediavideo van 10 seconden, toon je de sfeer in je bedrijf met sfeerbeelden van je laatste event, zet je medewerkers op de eerste plaats met interne interviews, belicht je je creativiteit met een animatievideo en nog veel meer. Welk doel je ook voor ogen hebt, MOTCHA helpt je met de perfecte brand video. 

MOTCHA Brandvideo Remant

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Of je nu koos voor een animatiefilm, socialmediavideo, event video of andere bedrijfsvideo voor je corporate branding, dit kan je dit verwachten: 

  • aangepast aan het kanaal: duur van korte videosnacks voor social media, geluidloos en visueel opvallend voor een beursvideo… 
  • toont de persoonlijkheid van je bedrijf: jong, professioneel, innovatief… 
  • geeft de belangrijkste eigenschappen van je merk weer: efficiënt, gebruiksvriendelijk, voordelig… 
  • toont helder wat je klanten mogen verwachten wanneer ze voor je kiezen  

Bekijk ons portfolio

Welke andere video’s helpen mijn corporate branding?

Niet enkel brand video’s verrichten wonderen voor je corporate branding, ook andere bedrijfsvideo’s tillen je merk naar een hoger niveau.