Vlog

Vlog

Vloggen is vandaag een van de populairste vormen van video in de wereld>. Het combineert informatie met entertainment en is zelfs bijzonder nuttig in je bedrijfsstrategie. Wist je dat maar liefst 60% YouTube verkiest boven televisie. 

Wat is een vlog precies?

“Wat is een vlog?”. Als je die vraag intypt in Google kom je al snel het woord ‘videodagboek’ tegen. Het is meer dan dat. Het woord vlog komt van ‘videoblog’ en kan werkelijk over alles gaan.  

Dat het een populair format is zie je duidelijk op YouTube, de bekendste verzamelplaats van vlogs en tegelijkertijd de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Het ultieme bewijs dat mensen actief zoeken naar informatie en antwoorden in de vorm van video. 

Portfolio

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Een vlog hoeft niet per se flitsend te zijn, maar wel kwalitatief. De beeldschermen en audio van je klanten worden steeds beter. Die kopen ze natuurlijk niet voor niets, dus speel daarop in. 

Materiaal

Wij hebben alles in huis om je vlog naar het hoogste niveau te tillen. Wil je voor die eerste opnames graag zelf aan de slag? Volg dan zeker onze gratis Smartphonevideoworkshop voor hands-on praktische technieken om het beste uit je smartphone te halen. 

Bewerking

Weet je je geen raad met de beelden? Daarom ontwikkelden we onze gespecialiseerde Smart Editing Service. Bezorg ons je beelden en wij werken professioneel af:
✓ Knip – en plakwerk
✓ Muziek 
✓ Intro en outro
✓ Ondertiteling
✓ Nodige formaten
✓ Snelle service (zelfs binnen de 24h)   

Welke andere video’s bestaan er?

Wil je niet enkel een vlog laten maken, maar ook andere video’s? Naast een vlog laat je ook gemakkelijk een van deze video’s maken om je marketing een niveau hoger te tillen:
Talking head video
Interviewvideo’s
Podcast

Contact

Heb je nog vragen? Boek meteen je plekje in de agenda van onze experts voor een vrijblijvende babbel.