Interviewvideo

Interviewvideo

Een interviewvideo als onderdeel van je videomarketing? Een slimme zet! Het is een krachtige manier om je boodschap over te brengen, daarom zie je ze ook zo vaak verschijnen in eventvideo’s, bedrijfsvideo’s en reclamespots

Een interview is zelfs zo krachtig dat die probleemloos op zichzelf staat, geen omkadering nodig. Videocasts en podcasts zijn daar het perfecte bewijs van. Maar waarom werken ze zo goed? 

Wat is een interviewvideo precies?

Videointerviews zijn persoonlijk, naturel en vooral écht. De non-verbale communicatie is een extra bron van informatie voor de kijker en voegt tegelijkertijd emotie toe. 

Organiseer je binnenkort een event? Interview enkele bezoekers en laat hen de sfeer overbrengen. Of lever jij uitstekende service en raken je klanten er niet over uitgepraat? Nodig hen dan uit voor een testimonial. Sociale bewijskracht trekt twijfelaars makkelijker over de streep. De mogelijkheden voor interviews in je videomarketing zijn eindeloos.  

Een andere belangrijke invulling voor je interviewvideo is storytelling. Interviews met oprichters over waar het ooit begon, inspireren al jaren mensen om zelf grootse dingen te doen. Ook jouw bedrijf kan inspireren! Mik op die belangrijke gunfactor. Gebruik je fantasie! Of die van ons. Ons creatief team zit barstensvol ideeën. 

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Bovenstaande voordelen van interviewvideo’s zet je extra kracht bij door het professioneel in beeld te brengen. Gelukkig staat MOTCHA klaar om je met elke stap naar een professioneel resultaat te begeleiden. 

Het eindresultaat is de ideale blikvanger voor:
✓ je website
✓ je YouTubekanaal
✓ reclamespots, bedrijfsvideo’s of social media.  

Portfolio

Hoe werkt het?

Voor we eraan beginnen, beantwoord je het best wat vragen. Zo weet je zeker dat je doelgericht te werk gaat en alles uit je interviewvideo haalt dat je nodig hebt.
✓ Wat is het onderwerp?
✓ Welke sfeer moet je video uitstralen?
✓ Vinden de opnames plaats tijdens een event, in onze studio’s of heb je een andere locatie in gedachten?  

Afhankelijk van de antwoorden stellen we een plan op maat voor. We hebben een video-oplossing voor iedere onderneming, ongeacht je budget of je huidige video-ervaring. 

Bloopers tijdens de opnames van je interviewvideo? Dat lossen we op tijdens de postproductie of transformeren we tot een grappige ‘achter de schermen’ social media snack.  

Met muziek zetten we je verhaal kracht bij en ondertiteling zorgt ervoor dat de boodschap juist en volledig overkomt. Wil je nog meer? We horen het graag! 

Het eindresultaat ontvang je digitaal in het formaat dat je nodig hebt.

Welke andere video’s bestaan er?

Op zoek naar andere soorten video? Misschien passen deze wel bij je videomarketing:
Talking head video
Podcast
Vlog 

Contact

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met je interviewvideo? Wij ook niet! Plan een babbel in en zet je klaar met een goeie kop koffie voor je gratis intake.