Multicam video

Multicam video

Pak je alles altijd grondig aan met oog voor detail en ben je op zoek naar een geavanceerde filmtechniek om dynamische video’s te maken? Wil je eindeloze mogelijkheden en sterke flexibiliteit? Dan is multicam de techniek die je zoekt. 

Wat is multicam video precies?

Multicam is een filmtechniek waarbij meerdere camera’s (multiple camera’s) vanuit verschillende hoeken tegelijkertijd filmen.  

Zo krijg je na het filmen veel meer mogelijkheden om uit te kiezen en heb je dus meer flexibiliteit in hoe je je visie tot leven wil wekken.  

Een ander belangrijk voordeel van een multicam video is de tijdswinst. Door vanuit meerdere hoeken tegelijkertijd te filmen hoef je acties niet telkens te herhalen en dankzij de synchrone beelden verloopt de montage vlotter. Dat maakt multicam video ook perfect voor, bijvoorbeeld, events. 

Hoe ziet het eindresultaat er dan uit?

Het resultaat is een dynamische video waarmee je de aandacht van je kijkers makkelijk vasthoudt. De techniek verhoogt de beleving en betrekt de kijker. Bovendien breng je alles gedetailleerd in beeld wanneer je afwisselt tussen close-ups en brede opnames.  

Portfolio

Hoe werkt het?

Onze missie is om iedere onderneming te voorzien van de perfecte video-oplossing en we zouden MOTCHA niet zijn als we daarbij geen rekening hielden met elk budget. Ontdek onze Smartphone Multicam Set, die bestaat uit een set Iphones en een Ipad (voor de regie) bediend door een technieker/operator. Of ga voor een Multicam productie in onze studio’s of op locatie

Welke andere video’s bestaan er?

Multicam video is niet te enige gevorderde film- en cameratechniek in ons arsenaal. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime expertise, helpen we je ook met volgende technische hoogstandjes: 

✓ 360° video
✓ Animatievideo
✓ 2D
✓ 3D
✓ Drone video
✓ GIF
✓ Logo animatie
✓ Hyperlapse
High-end video
✓ Smartphonevideo
✓ Timelapse 

Contact

Heb je vragen over multicam video’s? Wil je een babbel, vrijblijvende offerte of enkele voorbeelden? Contacteer ons en samen bekijken we je vragen vanuit elke hoek.