Eventvideo

Eventvideo

Video voor, tijdens en na afloop van events zijn niet meer weg te denken. Elk type video streeft zijn eigen doel na. Bezoekers genereren, bezoekers informeren, je klanten of leads imponeren. Wanneer je een evenement organiseert zet je maar beter video bovenaan op je lijstje.

WAT IS EEN EVENTVIDEO ?

Er bestaan heel wat soorten eventvideo’s, waarvan de meest gekende waarschijnlijk de aftermovie  is. Maar er zijn talloze mogelijkheden om video in te zetten voor, tijdens of na je event.

Voor je event kan je een teaservideo gebruiken om promotie te voeren. Tijdens je event integreer je video als introductie, als informatiebron of als schermfeed op je podium. Je kan ondertussen je evenement livestreamen of capteren om later uit te zenden. Ook online blijf je tijdens je event actief door tussentijdse social media clips, newsfeeds of recaps te posten. Deze video’s zijn zo snel klaar dat je ze al kan inzetten terwijl je event nog bezig is.

Na je event zorg je ervoor dat niemand je nog vergeet met een spetterende aftermovie of interessante reportage

 

WAT IS HET EINDRESULTAAT?

Van aftermovies tot livestreams en van social clips tot newsfeeds. Eventvideo’s zijn heel uiteenlopend en het eindresultaat varieert dus afhankelijk van je noden en wensen.

Dit kan je verwachten van je video’s

✓ Heel snelle afwerking (voor, tijdens en na je event)
✓ Diversiteit aan videocontent
✓ Sfeerbeelden, voxpops, interviews, registraties van lezingen, speeches, concerten…
✓ Op maat van je event

HOE WERKT HET?

DE BASIS

Samen met jou bekijken we welke videocontent interessant is voor je event. Ben je gebaat bij een volledige livestream? Of wil je meer inzetten op korte social media snippets? We maken een overzicht van de content die je wil en plannen de nodige crew en materiaal hiervoor in.

DE OPBOUW / HET VERLOOP

Voor de opnames zorgen we voor een gedetailleerde planning voor onze crew op basis van jullie eventdraaiboeken. Zo missen we geen enkel belangrijk moment en weet de crew wanneer ze waar moeten zijn om videomateriaal te verzamelen.

Afhankelijk van hoe snel de video’s klaar moeten zijn, komen de beelden naar onze postproductieafdeling of sturen we een monteur  mee op locatie. Door een monteur op locatie in te zetten spelen we ontzettend kort op de bal en kunnen we meteen het videomateriaal bewerken en opleveren. Zo kan je event dat in de namiddag plaatsvindt zelfs nog het journaal van 19u halen.

We gaan in elk geval snel, en kwalitatief aan het werk om jouw event die extra boost te geven.

HET RESULTAAT

Je krijgt 1 of meer afgewerkte video’s. Soms lang, soms kort, geschikt voor je socials, maar ook breder inzetbaar. Ideaal om je event in dit digitale tijdperk een plaats te geven.

aftermovies
een livestream
social media snacks
✓ sfeerreportages
testimonials
✓ ...

CONTACT

Ben jij ook op zoek naar videocontent voor, tijdens of na je event? Contacteer ons via dit formulier.