studios

Filmstudio’s voor al je video’s

Een filmstudio huren, is de juiste keuze voor elke professionele video. De perfecte setting is namelijk cruciaal voor elke film, ongeacht het onderwerp of je doel ermee. Door een professionele filmstudio te huren, kies je onder andere voor:

✓ elke mogelijke inkleding
✓ innovatieve effecten
✓ een gespecialiseerde setting
✓ complete controle over de omgeving
✓ aangepast materiaal

Bekijk hier onze brochure

Je professionele studio

Voor je videomarketing een professionele studio huren, tilt je marketing naar een hoger niveau. Het kleinste detail maakt namelijk het grootste verschil bij videomarketing, en de juiste studio is allerminst een detail. Bovendien maak je zo niet enkel bijzonder mooie brand video’s, ook voor tutorials, webinars en e-learning is de juiste studio met de nodige hulpmiddelen cruciaal.

Door een professionele opnamestudio te huren, kies je voor:
✓ diepgaande controle over je omgeving: belichting, weersomstandigheden, materiaal...
✓ professionele begeleiding tijdens het gebruik van de studio
✓ precies de juiste oplossing voor je gewenste eindresultaat: stijlvolle keuken, neutrale achtergrond, gezellige woonkamer, toevoeging van animatie...

Blackbox

Black box studio

In een black box studio krijg je een zwarte achtergrond zonder kenmerken als leeg canvas voor je video. Daarom is het ook de perfecte livestreamstudio. Je kleedt de ruimte helemaal in zoals je zelf wil voor een video die perfect bij jou en je merk past. Bovendien zet je bijvoorbeeld gemakkelijk een product extra in de verf door voor productfotografie of een explainer video de black box studio in te zetten. Dankzij de neutrale zwarte achtergrond gaat alle aandacht namelijk automatisch naar je product.

Greenkey
Live stream studio

Live stream studio

In theorie is elke studio (of eigen locatie) een potentiële live stream studio. Je kiest er zelf voor of je jouw webinar onmiddellijk wilt livestreamen of liever voor een vooropname gaat. We hebben meerdere studio’s op locatie ter beschikking : studio COSY - een volledige modulaire tv-studio en studio LED – een grotere studio met ledwall. Beiden beschikbaar in blackbox, greenkey of decor setting Een paar km verder kom jij bij Studio ASPEN – dé ideale eventlocatie voor je hybride event, waar je tegelijkertijd de kijkers in de zaal als de kijkers thuis een unieke interactieve ervaring biedt. Ook in Antwerpen en Vilvoorde kunnen we jullie producties in fijne studio’s inplannen. En wanneer jij niet naar ons kan komen, komen wij gewoon naar jullie toe!

Loft
Audiobooth

Audiobooth

Heb je enkel nood aan de opname van stemmen of andere audio. Dan staat de audiobooth ter beschikking. Ideaal voor die podcasts, voice overs, luisterboeken en zelfs gezang. En kan jij niet naar ons toekomen, dan kunnen we ook hier met alle nodige professionele materiaal jouw kant opkomen.

Contact

Wil je het liefst morgen al beginnen aan je opnames in een professionele studio? Wil je niet enkel een filmstudio huren, maar ook de rest van je videomarketing verscherpen? Plan dan nu je vrijblijvende babbel met een van onze experts om je ideeën te bespreken. Tot snel!