studios

Filmstudio’s voor al je video’s

Een filmstudio huren, is de juiste keuze voor elke professionele video. De perfecte setting is namelijk cruciaal voor elke film, ongeacht het onderwerp of je doel ermee. Door een professionele filmstudio te huren, kies je onder andere voor:

✓ elke mogelijke inkleding
✓ innovatieve effecten
✓ een gespecialiseerde setting
✓ complete controle over de omgeving
✓ aangepast materiaal

Bekijk hier onze brochure

Je professionele studio

Voor je videomarketing een professionele studio huren, tilt je marketing naar een hoger niveau. Het kleinste detail maakt namelijk het grootste verschil bij videomarketing, en de juiste studio is allerminst een detail. Bovendien maak je zo niet enkel bijzonder mooie brand video’s, ook voor tutorials, webinars en e-learning is de juiste studio met de nodige hulpmiddelen cruciaal.

Door een professionele opnamestudio te huren, kies je voor:
✓ diepgaande controle over je omgeving: belichting, weersomstandigheden, materiaal...
✓ professionele begeleiding tijdens het gebruik van de studio
✓ precies de juiste oplossing voor je gewenste eindresultaat: stijlvolle keuken, neutrale achtergrond, gezellige woonkamer, toevoeging van animatie...

Blackbox

Black box studio

In een black box studio krijg je een zwarte achtergrond zonder kenmerken als leeg canvas voor je video. Daarom is het ook de perfecte livestreamstudio. Je kleedt de ruimte helemaal in zoals je zelf wil voor een video die perfect bij jou en je merk past. Bovendien zet je bijvoorbeeld gemakkelijk een product extra in de verf door voor productfotografie of een explainer video de black box studio in te zetten. Dankzij de neutrale zwarte achtergrond gaat alle aandacht namelijk automatisch naar je product.

Greenkey
Live stream studio
Loft
Audiobooth

Contact

Wil je het liefst morgen al beginnen aan je opnames in een professionele studio? Wil je niet enkel een filmstudio huren, maar ook de rest van je videomarketing verscherpen? Plan dan nu je vrijblijvende babbel met een van onze experts om je ideeën te bespreken. Tot snel!